?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Userpic bug?

When replying to several comments on one of my last entries, I meticulously chose different userpics for each reply...and had all of them show up with my default pic.

Has this happened to anyone else?

Comments

( 7 comments — Leave a comment )
nipernaadiagain
Oct. 3rd, 2014 08:01 am (UTC)
I have just one userpic myself, but according to entry I link to, you are not alone:

http://shewhomust.livejournal.com/447739.html
mnfaure
Oct. 3rd, 2014 09:51 am (UTC)
and edited to fix icon, funnily enough /:)
Thanks for that. Let's me know I'm not crazy. :P

Edited at 2014-10-03 09:52 am (UTC)
green_knight
Oct. 3rd, 2014 09:13 am (UTC)
Come to think of it, I think it did yesterday, I was just not in a state to check that I'd really chosen the right picture.
mnfaure
Oct. 3rd, 2014 09:48 am (UTC)
*nods* the first time or so, I thought it was that I had made a mistake, but then I noticed one of my friends edited a lot of comments to fix userpics, too.
(Deleted comment)
asakiyume
Oct. 3rd, 2014 11:07 pm (UTC)
Yeah, it's a real pain in the neck -_-

ETA: Like this time--grrr.

Edited at 2014-10-03 11:07 pm (UTC)
kayshapero
Oct. 5th, 2014 10:23 pm (UTC)
Yes - apparently I am now required to edit my messages after they are posted in order to get the image I actually wanted. :(

And as you can see, the problem continues since I wanted this picture, not my default and guess what showed up first...

Edited at 2014-10-05 10:24 pm (UTC)
( 7 comments — Leave a comment )

Profile

wayfaring wordhack
mnfaure
The Wayfarer

Latest Month

December 2017
S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Tags

Powered by LiveJournal.com
Designed by Lilia Ahner